Over Insight

Missie

Het is ons doel om iedere dag de veiligheid op de werkplek van onze klanten te verbeteren. Onze missie is om de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers waarvoor wij binnen onze opdracht zorg dragen volledig te garanderen tot aan het voltooien van al hun werkzaamheden. Uw zekerheid van onze expertise en ervaring alsmede de garantie voor de veiligheid van uw mensen zullen wij altijd als hoogste goed dragen.

Onze organisatie

De oprichters van Insight Rescue hebben veel ervaring opgedaan in meerdere stand-by reddingprojecten, diverse technische reddingtrainingen voor zowel on- als offshore klanten, industrie en defensie en hebben vele projecten (be-)geleid op veiligheidskundig gebied.

De directie van Insight Rescue is ervan overtuigd dat er vanuit de markt juist vraag is naar die totale combinatie: reddingsdiensten welke vanuit een volledig veiligheidskundig onderbouwd perspectief zijn opgezet; professionele full service dienstverlening waarbij de veiligheid van de betrokkenen medewerkers als hoogste prioriteit geldt. Binnen Insight Rescue is altijd een Register Hoger Veiligheidskundige betrokken bij de aanname en beoordeling, offertefase en de uitvoering van de projecten.


Certificeringen

Als ons personeel is VCA en IRATA gecertificeerd